Adjö, Good bye, Auf Wiedersehen – så länge!

Packning? Vadan detta nu då?

Jo, imorgon drar mello-recensenten till Västerås (-trakten), med stora pysselväskan i släptåg. Flyget går oroväckande tidigt, så jag räknar inte med att sova särskilt mycket innan taxin ringer på dörren (jo, de gör så här. Åtminstone om man kommit ihåg att lämna sitt efternamn som referens, så att de hittar Frau L på tavlan vid porten…!), så redan vid halvnio slår jag klackarna i Arlandas hallgolv och kysser svensk mark.

Ett snabbtåg senare inhalerar jag frisk (?) innerstadsluft, gör några raska ärenden innan fika med en väninna och lunch med en annan – alltihop innan avfärd västerut. En intensiv förmiddag minsann. Undrar om nån märker om jag somnar i bilen?

2 comments
  1. Ser fram emot lunch imorgon, jag lovar att peta till dig om du spontansomnar 😉

  2. Vi ses snart, ska bli trevligt! T lär nog se till att du inte sommar i kaffet. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *