I bid thee farewell…

…för några dagar. Nu stundar en vintrig minisemester – wir fahren nach Schweden, helt enkelt. Här börjar man ana vår i luften – men i långtidsprognosen på yr.no såg jag både -5° och -10° i de småländska skogar vi ämnar besöka.

Förresten ämnar vi besöka blekingska skogar också den här gången. Barnen ska få vara på kollo hos farmor, medan mamma och pappa åker till Ronneby och dricker brunn, eller vad det heter. Spa-ar. Massage. Varm jacuzzi. Ansiktsbehandling. Trerätters à la carte. Frukostbuffé. 24 timmar utan sexårstrots. (Bara det sistnämnda är stort…!)

Jag lär inte ha någon kontakt med yttervärlden medan vi är borta. Man ska kunna teckna utlands-surf-pott för Fånen – men jag har faktiskt inte orkat sätta mig in i hur det funkar. Jag dör inte av att vara offline några dagar. Tror jag i alla fall. Men den som lever får se, har jag hört.

Auf Wienerschnitzel på er alla – bis nächste Mal!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *