En dag i Ivar Lo Denisovitjs liv

Av någon anledning kom jag att tänka på gem idag. Och inte vilka gem som helst, utan de som räknats och sammanställts i Ivar Lo Denisovitjs gemutredning. Minns ni den? En bisarr liten 80-talskaramell som givetvis finns – åtminstone delvis – på Youtube.

Varning för lätt hysterisk TV-underhållning. Men så såg TV-programmen ut på mammas tid, barn…!

Lite grand sörjer jag att inte hela filmen finns på tuben. Å andra sidan vet jag inte om jag skulle orka se alltihop på en gång, utan att få epileptiska anfall…!

(Och på sätt och vis påminner den om ”vad-händer-om-jag-trycker-på-den-röda-knappen”-problematiken jag skrev om i förra inlägget – mycket knappar har de tryckt på när de gjorde den här filmen…!)

2 comments
  1. Ojojoj, vilket larm … Vilken måndagsmorgon. Hans armbandsur visar ju klockrent hur jag har känt mig ibland. Men jag tror inte jag har sett den här filmen, det hade jag säkert kommit ihåg.

    Gillar förresten nutidsrubriken från tidningen: ”Datorer i barnböcker.” Inte helt fel. =)

    1. Alltså den här filmen… Trots den skräniga inledningen (och jag tror att den fortsätter i samma stil, faktiskt!) skulle jag gärna vilja ha den här i sin helhet. Det är en kortfilm, kanske 20 minuter lång eller så. Och alltihop påminner om ett spåningsmöte i späxet – fast på TV istället… Jag tror att du skulle gilla den också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *