12 comments
 1. Haha, den ÄR hejdlöst roligt också! 😀

  Tack för erbjudandet om dieslånet, det var snällt. Jag behöver egentligen inte något utstansat just nu, jag vill bara veta vem det var som lånade det och inte lämnat tillbaka det. Det är så trist när minnet sviker både utlånare och låntagaren samtidigt…

  Kram på dig! / Dolores

  1. Tack! Typiskt en rolig bild att scrappa, så småningom…! Hoppas att dina dies kommer till rätta…

 2. Vilken skärpa du har fått på lillkillen! Jag tycker att bilden är rackarns skoj jag 🙂

  1. Ja, jag måste ha lyckats trycka av precis när han liksom ”vänder” i luften, för att hinna få honom skarp… Ibland ska man ha tur också! 🙂

 3. Tokroligt! Jag trodde nästan du hade trixat ihop ett foto!

  1. Nä, ren och skär tur är det! (Och SÅ slängd i Photoshop är jag inte att jag skulle kunna trixa ihop ett sånt montage…!)

 4. Hihihi! Superbra!

  1. 😀

   Tack!

 5. Verkligen skarp, well done! Svårt att få till (jag lyckas sällan).

  De där mikrosekunderna…

  1. Ähum – nu ska väl erkännas att bilden var skarp, men inte SÅ skarp… Den är givetvis efterskärpt, för att få det där lilla extra. Äras den som äras bör – i det här fallet Photoshop! (Men efterskärpning funkar ju bara där bilden redan är skarp, så lite tur hade jag också!)

 6. Coolt, ser nästan ut som ett montage!

  1. Ja – lite ”fishy” ser det faktiskt ut… Men som sagt – jag hoppade faktiskt över de frivilliga lektionerna på Photoshopkursen (för att få den gjord…!) så jag kan ingenting om montage…!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *