Synd att inte klaga

Det slog mig för en stund sedan – idag är det fredag. Fredag i första veckan av makens mitt-i-sommarn-jobbperiod. Och det, mina vänner betyder att om tre veckor är vi mitt i packfrenesin igen. Lördag morgon, den 1 augusti, styr (den tyskplåtade) Saaben söderut, mot klippor, solsken och cappuccino på stranden. Kroatien. Tre veckor… Det är snart det. Klart överlevbart.

Av dem ska 1,5-2 tillbringas i Sverige, med början måndag. El Maco följer med, men om jag egentligen ids koppla upp och ha mig eller ej – det vete tusan faktiskt. Jag vet inte ens om ömma modern har trådlöst nätverk… Jaja, vi får se. Dessutom har jag ju 43 böcker på ingång, så jag borde kunna roa mig offline ett tag. Å andra sidan brukar jag komma på en massa spännande saker att prata om medan jag läser – saker som aldrig riktigt håller att ”konservera” tills man kommer hem igen. Vi får se vilket som vinner. Latheten eller impulserna…!

Idag ska vi till parken (igen – det är gott om parker att beta av i den här stan!) med kompisar till barnen – och så ska jag försöka ordna cirkusbiljetter tills ikväll. Imorgon har vi 4-årskalas. Tror ni morsan får guldstjärna i himlen – eller åtminstone i barnens hjärtan – för de här:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *