Ordlös eller inte?

Efter moget övervägande: inte. Bara nästan.

Jag har saker jag vill skriva om, tankar att formulera, frågor att kasta ur mig – men värmen tog ifrån mig orken. Nu har vinden kommit, en ljuv, sval vind som ruskar i trädkronorna utanför och smäller igen alla fönster vi fåfängt ställt upp under dagen i hopp om att fånga någon liten sval bris – fast då fanns det förstås ingen att fånga. Någon liten livsande återvänder då – men inte riktigt så att jag orkar ta mig samman och blogga seriöst.

Nannangång.

Sverigesemestern är hursomhelst uppskjuten tills veckan efter nästa – först den 12:e far  jag nach Schweden. Jag orkar inte riktigt ladda om och fara iväg redan om några dagar – dessutom ska (den numera tyskplåtade) Saaben lämnas in på service i Sverige, och verkstan hade inte tid förrän den 20:e. Tror en dryg vecka blir rätt lagom. Nästan två vore att utmana ödet…

Och den här bloggen kunde ha fått ett snöpligt slut – hade glömt att betala räkningen för webbhotellet, kom jag på igår. Faran för avhysning är dock avstyrd, så så lätt blev ni inte av med mig…!

2 comments
  1. Varför denna webbplats inte har andra språk stöd?

    1. För att jag personligen anser att Google Translate (och liknande) är en styggelse, användbar endast i nödfall – och det är därför ingenting jag med berått mod vill bygga in i sidans funktionalitet.

      Dessutom är jag helt konfident med att mina läsare kan använda Google Translate alldeles själva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *