”Vi hade i alla fall *** med vädret”…?

Och för övrigt verkar det som om väderbeställningen till Palma nästa vecka har gått fram. Det får gärna regna fram till måndag – bara det skärper till sig från tisdag, för då kommer vi! ”Latast på Mallis” är årets semesterdevis.

Frukostbuffé och middagsbuffé – tillsammans med våra tyska medresenärer. Hoppas spanjakerna fattat det där med rökfritt på restauranger? Har inte varit i Spanien sen 2001… Men ändå. Två lagade mål mat om dan – utan att behöva göra mer än att ta en tallrik och lägga upp den!

1 comment
  1. I Grekland frapperades vi av hur lite rökande vi märkte av. Det gäller både turister och inhemsk befolkning.

    Ha det så härligt, Mallis är ett bra ställe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *