Favoritkakor (och -killar)

En ganska snygg sida som jag egentligen hade velat ha mer text på… Men dold journaling och grejer, nej det ids jag inte hålla på med. Kanske skriver något mer på baksidan – fast egentligen vet jag inte om det är så mycket mer jag vill klämma in, hade nog mest velat brodera ut texten lite mer. Men, men – nu blev den såhär.

En liten lustighet i sammanhanget, jag gjorde ju denna (och den förra) på träffen hos Stella i Uppl. Väsby, och Anna-Carin var med och satt på andra sidan bordet och blängde på mina rubriksättningar med Diesel och Maddie Anne

Några dagar senare får jag ett SMS om att någon råkat köpa just dessa två alfabeten till sin samling. Tänka sig – jag borde ha provision! *s* Nej, seriöst – just Diesel och Maddie Anne är grymt snygga ihop. Diesels blockiga form och Maddies snirkliga, men ändå handgjorda, stil är en klockren kombination. Works every time!

2 comments
  1. du har alldeles rätt. och så har du gjort fina layouter :). såg inne på ”huvudbloggen” att du ville klä in en korkmatta och ha som anslagstavla och att någon förelagit att du skulle modifiera 😉 en ikea-variant… ville bara säga att det går utmärkt. har inte gjort det själv, men har sett flera. kommer inte ihåg länkarna just nu, men här finns en hur-du-klär-om-en-gammal-ful-anslagstavla (fast det inte ser ut som kork. eller så är det kork med väv på?)http://chezlarsson.com/myblog/2009/02/how-to-recover-a-notice-board.html. kommer du på att du hellre klär in en magnetanslagstavla i tyg så har jag instruktioner. tror att de är från anna maria horner eller något :). kan mejla pdf om du vill.

    kram kram,

  2. Maddie Anne sa du…..hmmmm…..ett nytt behov uppstog, jag som inte behövde fler alfabeten *suckar*

    Förresten! Du gör så himla fina lo’er!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *