Himmel & Ord

Favoritkakor (och -killar)

| 2 kommentarer

En ganska snygg sida som jag egentligen hade velat ha mer text på… Men dold journaling och grejer, nej det ids jag inte hålla på med. Kanske skriver något mer på baksidan – fast egentligen vet jag inte om det är så mycket mer jag vill klämma in, hade nog mest velat brodera ut texten lite mer. Men, men – nu blev den såhär.

En liten lustighet i sammanhanget, jag gjorde ju denna (och den förra) på träffen hos Stella i Uppl. Väsby, och Anna-Carin var med och satt på andra sidan bordet och blängde på mina rubriksättningar med Diesel och Maddie Anne

Några dagar senare får jag ett SMS om att någon råkat köpa just dessa två alfabeten till sin samling. Tänka sig – jag borde ha provision! *s* Nej, seriöst – just Diesel och Maddie Anne är grymt snygga ihop. Diesels blockiga form och Maddies snirkliga, men ändå handgjorda, stil är en klockren kombination. Works every time!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.