"Prins Rundkind"

Det blev en layout till ESC-semin igår – ska jag vara riktigt ärlig, så blev det faktiskt två. Fast den andra ska få lite text också, och det orkade jag inte igår – det blev som lite sent. *ähum*

Jag släpade hursomhelst fram den stoooora högen med osorterade bilder (ni minns väl mitt fotosorteringsprojekt? Det gör jag också. Vagt!) och tog de tre översta och gjorde två layouter av. Den här är jag riktigt nöjd med, det känns som en typisk Jenny-layout. Och så är det ju en formlig orgie i Diesel Classic, bara en sån sak.

Bokstäver ton-i-ton med bakgrunden och på distanskuddar är Malins idé, men jag har velat göra det också. Ton-i-ton överhuvudtaget är apcoolt på distanskuddar, Ali Edwards har gjort några layouter med sådana detaljer, det är hur läckert som helst. Stilrent och propert, utan att bli trist.

Jag fuskade lite här, och körde outline på bokstäverna. Det var lite fegt kan jag känna… Nåja, jag får vara modigare nästa gång!

(Och förresten – vad tror ni om att plocka fram den här layouten, om han släpar hem nån tjej jag inte gillar om sisådär 12-15 år? Höhö…!)

7 comments
  1. Väry najs! Bra idé med ton-i-ton och distanskuddar. Snor genast den idén

  2. Fullkomligt underbar layout! Och gaaaah vad jag än en gång blev sugen på Diesel.

    *kram*

  3. Tackar – sno påru bara! Det är som sagt inte ens min idé från början, så den är redan snodd – så att säga! 🙂

  4. Jättefin! Jag tycker absolut att du skall ha den där som visningslayout, kanske ett helt album med ”om du inte gör som jag tycker/vill/säger, så visar jag upp dessa bilder för flickvännen” 😀

  5. Kanonfin layout, kronan är läcker var har du hittat den?

  6. Sofia: Kronan är en kombidie från Cuttlebug – alltså med både stans och emboss. Den var dyr, men oj vad jag tycker om den!

  7. Ooo, grymt snyggt! Har också inspirerats av Ali Edwards ton i ton-grejor. Kanske måste testas nu ikväll… hm… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *