En liten bok om färger

Såhär blev den, min lilla färgbok till barnen. Jag har bundit in den med entums-spiraler, men om ni tror att jag ställt ut sidorna för fotograferingens skull på bilden, så kan jag meddela att jag hade behövt minst 1,5-tums spiraler – och så stora finns inte…!

Jag har inte fotat av alla sidor, några av de personliga favoriterna – fast jag måste ha glömt den blå sidan, av okänd anledning… Jaja, nu är jag lite för lat för att gå tillbaka och fota om bara för att den saknas. Ni hajjar grejen i alla fall!

Än så länge har boken varit en succé för både stora och lilla killen. Med lilla killen diskuterar jag färgerna i största allmänhet, och med stora killen kan jag försöka demonstrera ljudning av bokstäver. (Fast han fuskar förstås och säger bara den färg han ser – men jag hoppas att han förstår tricket så småningom! – han vill så gärna lära sig att ”läsa skrivet” som han säger…!)

Sisådärja – äntligen något skapat att visa upp…! 😉

5 comments
 1. Jättefin och en bra idé. Kanske jag snor den (idén alltså).

 2. Jättefin bok! Önskar mina barn vore små igen, så att jag kunde få göra en också 🙂

  Kram!

 3. Vad fantastiskt fin!!

  Såna borde ju gå att göra på alla möjliga teman? Tänker genast (förstås) på kääänslooooor, som ju ska vara så svårt för somliga barn att sätta ord kring.. (Specialintresserad, jag?!)

  Och tack för de vackra orden om min lille pärlpitt. 😀

 4. Tackar! Har funderat på känslor också, fast det är lite svårare att illustrera – när man inte är illustratör, dårå.

 5. Också toksnygg! Och en jättebra idé…!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *