Here we go again – #uppsatskoma

uppsatskoma

Japp, nu är det dags igen. En vecka till terminens största (och sista, förutom slutseminarium och opponering och sånt krafs) deadline. Egentligen inte så blodigt, men ett brokigt och besvärligt material jag inte känner att jag har hundra procent koll på, så det är lika bra att utropa undantagstillstånd på en gång och dyka in i #uppsatskoman, för säkerhets skull.

Har redan laddat med morgonträning, en trippel espresso och en skål nötter, och är redo att producera alla textanalysers moder idag.

Och så kom jag på att jag nog var mer än lovligt förvirrad igårkväll, när jag helt ur det blå lade upp min träningsspellista på Spotify – mest för att jag inte hade något bättre att skriva om. Egentligen var ju min lite mer snillrika plan att lägga upp den här listan idag:

[iframe src=”https://embed.spotify.com/?uri=spotify:user:jenny_li:playlist:0Ei8bX1waBmHILUmpLR2VE” width=”300″ height=”380″ frameborder=”0″ allowtransparency=”true”]

Den innehåller just nu bara en enda låt, men har den högst användbara funktionen att den är ”kollaborativ”, det vill säga socialt delbar och bearbetbar, så att säga. Du kan lägga till musik på den.

För mig är de två viktigaste framgångsfaktorerna under en tenta- eller uppsatskomavecka: 1) kaffe och 2) musik. Så om jag fixar kaffet, så kan väl ni som läser hjälpas åt att fylla på musiklistan, så jag har massa bra saker att lyssna på under veckan?

Tack på förhand – och catch u on the flip side…

1 comment
  1. Lade till några som jag gillar att tänka/skriva till. Hoppas någon mer fortsätter, för det blev lite mörkt i textinnehållet just nu – It gets terribly dark here … kram och skriv på, och lova att radera eller flytta om, om något på listan nedmuntrar dig i stället för uppmuntrar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *