Dagens roligaste

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=316AzLYfAzw’]

Det här klippet har valsat runt på Facebook idag, men för er som läser här och inte där – ni får ju bara inte missa! Det här är något av det roligaste jag sett på väldigt, väldigt länge – och sjukt välgjort. Kan inte låta bli att fnissa lite extra när jag tänker på statisternas väntan på sin ”cue”… Adrenalinkick, någon? 😀

2 comments
  1. Undrar vad killen som tryckte på knappen tänkte under tiden? För han var väl inte inhyrd också tro?

    Tack från en icke-fejanit. 🙂

    1. Jag funderade på det också – han på cykeln ser ut som om han skulle kunna vara det… Och om man iscensatt allt det där andra, och alla bara står och väntar på cue… Då måste man kanske ha nån ”plan B” som trycker om ingen annan gör det…?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *