Glad påsk, typ…

  

Det var meningen – definitivt meningen – att det skulle ha kommit mer bloggtext, fler tankar, fler reflektioner kring livet, litteraturen och alla diverse modeller man kan sammanfatta dem med. Men ibland – på sistone rätt ofta faktiskt – blir det inte som man tänkt. Nu sitter jag istället i en gravt överlastad bil, på väg till ett hus i Norra Utposterna, som efter fem års uthyrning lär vara i lika gravt behov av målarfärgen vi har i bagaget. (Färg är billigare i Tyskland. Jag är gift med en ekonom. Do the math, people. Do the math…) (Fast okej, jag klagar inte. Det är ju klart roligare att göra roliga saker för pengarna än tråkiga. Typ.)

Flyttlasset går inte på många månader än, så det blir lite campingsemester också. Luftmadrasser att sova på och så. Internet? Fuhgeddaboutit! I september, förhoppningsvis. 

Spännande tider, detta. 

Hursomhelst, med detta önskar jag civilisationen en glad påsk och på återseende i slutet på nästa vecka. Då ska jag befinna mig i Småland, för föreläsningar i arbetsrätt. Spännande det med. Bis dann, gott folk!

1 comment
  1. Men glad påsk, jenny! Och hoppas att det blir ett kärt återseende :). Så där blir det fö ofta , tycker jag… som man inte tänkt sig alltså.
    På återseende då! Och fin påsk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *