Kära Stockholm!

Stockholm, Stockholm – som jag har saknat dig! Jaja, du ser väl en smula skröfsig ut med alla byggarbeten överallt – men det blir säkert fint när det blir klart ska du se. Och du är ju fortfarande du, det är ju huvudsaken.

(Vackert väder bjuder du på också, bara en sån sak. Gör ju vem som helst en smula vackrare!)

Jag måste strax iväg, men i eftermiddag hoppas jag att vi hinner hänga lite du och jag. Att du bjuder på gott kaffe någonstans och kanske några schyssta bilder – jo, jag tog kameran med mig, fast den inte kommit till mycket användning än.

Jag tänkte gå till ditt bibliotek, stora orange cylindern som finns på bild på IKEA hemma i Hamburg och ger mig hugg i hjärtat varje gång jag är där, och se om jag kan få ut ett lånekort att låna eböcker på.

Fast lite sorg i hjärtat har du redan gett mig, för när jag kom på att jag skulle till biblioteket tänkte jag också att jag skulle hinna en sväng till Dollys på Odengatan, och köpa mig en påse enkronasknappar. Åh, Dollys enkronasknappar – dem har jag köpt många vackra hundra av. Men Dollys finns inte mer, så därav blir det intet mer.

Vi får roa oss så gott vi kan du och jag, Stockholm. Jag tror det blir bra!

4 comments
  1. Dollys fattas mig också. Inte för enkronasknapparnas skull, men för stuvarna.

    1. Förstår det. Dollys var ju underbart. Större delen av min knappsamling kommer därifrån, tror jag…! #knappskallen 😉

  2. Stockholm är en fantastisk stad. Var länge sedan jag besökte den, men då blev det många kaffekoppar på många härliga caféer! /A

    1. Det tror jag säkert…! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *