Pysselhelg, avsnitt 3: Arla morgonstund

20140322-080031.jpg

Hej, hej, här sitter jag. Ingen fängelsecell den här gången, men uppflugen i en vandrarhemssäng, och med en kudde som skrivbord. Funkar fint. Egentligen var planen att jag skulle sova såhär dags, efter ett 21 vakna timmar och resor och grejer igår. Men glömmer man dra för rullgardinen när man raglar i säng, vaknar man ändå i gryningen. Är man dum i huvudet får hela kroppen lida.

Nåja, det går nu ingen större nöd på mig – dagen idag ska ägnas åt att hasa runt i raggsockar mellan mitt eget och andras pyssel, dricka kaffe, prata strunt och… tja, inte så mycket mer än så faktiskt. Det grejar jag, även med en liten sömnskuld runtskvalpande i systemet.

Det blev lite dåligt med livebloggandet igår, få se om jag kan skärpa till mig lite idag.

20140322-081608.jpg

Så här såg i alla fall min pysselplats ut vid halvettsnåret i går kväll. En relativt lindrig grad av förfall, med en ännu adekvat arbetsyta i mitten. Det kommer inte att förbli så, det är jag säker på. Alla obligatoriska attribut finns med: limflaskor, pappersskröfs, saxar, verktyg, stansjärn, diverse pågående projekt i olika stadier av torkning, samt godisburk och drickaflaskor.

Men tro mig: You ain’t seen nothing yet.

2 comments
  1. Min egen trivselnerv triggas – vid blotta anblicken!

    1. Förstår det – själv längtar jag redan tillbaka…! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *