Fåglarna

Fåglarna-1

 

Jag har nog lite fobi för fåglar, tror jag. På håll kan de vara vackra och fascinerande och så – men så fort de kommer i närheten tycker jag mest att de är läskiga. Och lite äckliga. *rys*

Men det tyckte uppenbarligen inte killen på bilden jag tog i helgen. Han hade öppnat sitt vardagsrumsfönster på vid gavel och utfodrade en stor svärm stadsmåsar med något som uppenbarligen föll dem väl på näbben, med tanke på hur de flockades och kivades vid bespisningen. Det syns lite dåligt i bilden, men det står faktiskt en person på balkongen ovanför och matar där också. ”Efterrätten serveras i öfvre salongen”, kanske…?

(Jag hade önskat att jag haft ett längre objektiv på kameran när jag fick syn på det här. Nu har jag fått digitalzooma genom att skära bort en stor del av pixlarna i originalbilden. Lite synd. Men den duger till bloggpublicering i alla fall.)

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *