Världens minsta skrivmaskin…?

Men – har jag glömt att visa min nya baby? Titta här så söööt man kan vara:

Nex6_131015_0218_b

Nej, det är ingen laptop, det är min iPad mini som fått ett tangentbord – även det i mini-storlek. Det är jättegulligt! Jag har fått offra naglarna för att kunna använda det, för det är precis på gränsen till omöjligt att skriva på (dock på rätt sida om gränsen, tack och lov!), men vad gör man inte för konsten…?

Jag tycker i alla fall att det är fantastiskt skönt att kunna ha en skrivmaskin med mig i handväskan – och hela paketet väger inte mer än en ordinär skrivbok. (Sen har ordinära skrivböcker andra företräden, så det händer att jag släpar med mig bådadera i alla fall, men… Vem räknar?)

Nu när min internetuppkoppling hemma konstrar bortom all rimlighet, är det den här lilla pärlan jag sätter upp på wificaféerna runt om i Hamburg, ser på föreläsningsfilmer och skriver blogginlägg. Än har jag inte testat att skriva hemtenta på den, men det kommer säkert det också, det är jag nästan säker på…!

1 comment
  1. Du får faktiskt mig att fundera på om det där med platta kan vara trevligt. Tyvärr faller det ju på naglarna. Dom är liksom inte offringsbara hos mig :). Men det skulle säkert underlätta väldigt att ha halva skrivbordet med sig i väskan. Jag har ju mer än halva livet i telefonen, så varför inte?

    /Mien

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *