Jag hafver scrappat!

Scrappat2013_1_hoo

 

Sluta scrappa? Jag?! Aldrig i livet. Har jag tänkt varje gång jag sett gamla pysselvänner sälja ut sina prylar på Facebook. Fast själva pysslet har det varit sämre bevänt med… Mer och mer sällan blir det av, allt oftare får grejerna ligga nerstuvade i skåp och lådor – det är ju så jobbigt att dra fram allt… För att inte tala om att städa undan grejerna igen efteråt.

Fast häromkvällen kom de faktiskt fram ändå. Det är första gången på… Jag vet inte ens hur länge. Fotosidor som den här kan jag inte minnas att jag gjort sedan jag var på en pysselträff i Sverige… men det var närmare 1,5 år sedan.

Nu behövde jag kreativ terapi. Bokbinderi i all ära, men man måste ju förströ sig med något medan grejerna ligger på tork också. Och så har jag ju väldigt mycket snygga papper för scrapsidor, det har jag ju faktiskt…

Det känns inte som om jag vet hur man gör längre – när jag började med den här sidan hade jag en helt annan bild i huvudet… Men hur jag gjorde så slutade det såhär!

Bilden är inte från årets skolstart, utan från skolstarten för två år sedan. Storebror började ettan och lillebror effan. Så små de var! Och stora. Och det är de ju fortfarande – både och.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *