Länkkärlek, sopprecept och lätt fotoartilleri

Idag blir det helt kort lite länkkärlek* här i bloggen. Och soppkärlek för den delen, för länken går till en kompis som häromveckan bloggade ett recept på Italiensk kycklingsoppa, som jag fick för mig att testa idag.

Good idea, säger jag bara. Bästa soppan ever – till och med 50 % av barnen åt med god aptit. Det är statistik man får vara nöjd med!

Camerastrap

För övrigt har jag tillbringat den här dagen till fots – jag stal mig helt fräckt en fotodag, fast jag egentligen borde ha gjort något annat. Något dugligt, duktigt, produktivt och schemalagt. Men jag behövde komma uuut, så så fick det bli.

Jag hade lite roligt åt att jag hängde på mig min nya ergonomiska proffs-kamerarem, avsedd för tungt fotoartilleri i SLR-klassen – fast jag hängde min lilla ynkliga kompaktkamera i den istället. Det såg ofantligt fånigt ut – men det var väldigt bekvämt och jag slapp turist-/byfånelooken med kamera guppande på bröstet. Allt jämnar ut sig i slutänden.

Tanken var att dagen skulle generera någon bild jag kunde blogga idag – men efter fyra timmars traskande har jag inte orkat se åt minneskortet ännu… Nåja, det kommer väl fler dagar, tänker jag…!

***

*) Jag vet inte riktigt var ordet länkkärlek kommer ifrån – jag tror att jag stulit det från Mymlan, men jag vet inte om det är ”hennes”…? Hursomhelst – jag tycker om det, det är ett ord att bli glad av. Och vem behöver näthat när det finns länkkärlek…?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *