Himmel & Ord

Bloggrapport 2012

| 1 kommentar

WordPress har gjort sin egen lilla sammanställning av mitt 2012. Det var väl inte mitt bästa bloggår genom tiderna direkt – bland annat blev jag informerad om att jag hade 7000 färre besökare i år än 2011, men jaja. Aktiviteten på bloggen har ju varit som den varit. 109 inlägg har jag tydligen skrivit – det var fler än jag skulle ha trott, men sen kom jag på att jag skrivit närmare en fjärdedel av dessa inlägg under decembermånads julkalenderbloggande… (Dessutom framgår inte av statistiken hur många av resterande inlägg som är rena ”jag lovar att blogga mer snart”-inlägg.)

Men några intressanta grejer fanns med i rapporten, faktiskt.

Bloggrapport1

Ja, det kunde man väl ge sig fan på – att nakenchocken jag skrev i april skulle vara årets mest populära inlägg…! Sen tycker jag väl att det är lite synd att de bara redovisar kommentarer och inte visningar, om de nu ska visa ”populära inlägg”, men ändå. Jag tyckte att det var lite roligt ändå – fast nej, med den titeln inte helt oväntat. Man vet väl vad som säljer, va…? 😉

Det här däremot:

Bloggrapport2Det blev jag lite förvånad över. 51 länder? Vilka ÄR ni egentligen, ni som läser här? Jag skulle kunna gissa mig till kanske 10 på sin höjd, men 51?? (Fast jag antar att den statistiken mest handlar om att spambotarna kommer från lite alla möjliga länder… Inte lika roligt, i så fall.)

Jag tror och hoppas att Himmel & Ord är tillbaka för att stanna. Jag börjar tycka att det är rätt kul att blogga igen, vilket jag lite grand hade glömt bort. Efter allt snuttifierat 140-teckenspladdrande känns det lite fint att kunna breda ut sig lite i text och tankar. Och pretto-ångesten verkar också ha lagt sig igen.

Så gott nytt bloggår från Himmel & Ord – vi ses på andra sidan tolvslaget!

 

 

En kommentar

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.