Pappersskulpturer i Edinburgh

Balsam för öga och själ, är konstverken som skänkts – under former väl värda att läsa om – till kulturinstitutioner i Edinburgh. På mig, vars fascination med Brian Dettmer och andra papperskonstnärer knappast är någon hemlighet, får bilderna hjärtat att dunka lite hårdare. För hantverket, skickligheten och förmågan att se möjligheter och bilder – där andra bara ser… en bok.

Men också för passionen, hängivenheten och kärleken till konsten, som liksom lyser fram i de intrikata skulpturerna. Världen känns genast lite vackrare när jag påminns om att det finns människor som gör sånt här.

2 comments
  1. Jisses! Dom var ju helt underbara. Tänk bara att sitta och göra alla detaljer….
    *snor länken och skickar vidare*

  2. Lite överkurs på ”Att göra ett lönnfack i en avlagd bok”
    Jag gillar sånt här (förstås):)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *