Webbdesigners är losers…

…som inte har fattat nånting sen 90-talet, bara så ni vet. Hör här bara, en replik ur en slags dialog från häromdagen:

”Jag gick en utbildning i webbdesign på 90-talet, fyra månader webbdesign – och sen kom nya Word med hypertext och ingen behöver hålla på och göra hemsidor mer!”

Nej. Jag visste faktiskt inte heller vad jag skulle svara på den repliken.

Jag borde förstås ha sagt något om att min webbdesignutbildning – ett helt läsår, gubevars! – startar på måndag. Men jag kom mig liksom inte för – var nog för upptagen med att processa detta med att webbdesign faktiskt är fullständigt onödigt, alltihop finns ju för tusan i Word! *duh*

😉

 

4 comments
  1. Det är så skönt med folk som Vet 😉

    1. Eller hur? Hur skulle världen se ut utan Folk Som Vet…?? 😀

  2. Jag tror du ska fråga vederbörande hur man då gör länkar i Word som inte per automatik blir understrukna. Men kanske alla ska tycka att det är jättesnyggt och det är bara jag som tycker annorlunda…?

    1. Äh, vet du… Jag är tämligen övertygad om att jag gjorde helt rätt i att låta diskussionen självdö just där, faktiskt…! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *