Lösryckta bilder IV: Faces in Rovigno

Av diverse, mestadels outgrundliga, anledningar var årets semester en ovanligt trött historia. Det blev inte ens någon arla morgon-fotorunda i år – av den enkla anledningen att jag inte lyckades motivera mig till själva stiga-upp-långt-före-gryningen-processen.

Några bilder hann jag ta ändå – om än i gassande middagsljus istället för det milda gryningsljuset jag pinat mig upp för under tidigare år.

Gamla stan i Rovigno är full av bodar som säljer en brokig blandning av billigt krimskrams och konst/konsthantverk. Det här är väggen utanför en av dessa bodar. Såhär i efterhand bannar jag mig själv för att jag inte köpte någon av maskerna – för egentligen är jag lite småkär i dem allihop. Särskilt han med mössan och hans brorsa, snett nedanför.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *