Tillfälligt avbrott II

Jaha, gott folk. Nu tänker jag logga ut och ta mig en sommarlovsetapp 2. Planerar att bubbla in mig, läsa en massa böcker, lyssna på vågskvalp, titta på barn som guppar i glittrande hav, äta en och annan glass, en och annan tallrik Spaghetti con astice… Ja, ni hajar grejen.

El Maco får stanna hemma, han börjar bli för gammal för såna äventyr nu i alla fall. Och jag ser faktiskt fram emot att logga ut och hålla mig offline några veckor.

Den här sommaren har jag dragits med en egendomlig sinnesstämning, en slags rastlöshet som jag inte ens själv blir riktigt klok på. Jag hoppas att några veckors solsken, vila och salta dopp ska råda bot på den, eller åtminstone låta mig sätta fingret på vad det är som farit i mig. Annalkande 40-årskris, månne…? (Fast njäeeh – det där tror jag inte ens själv på, faktiskt.)

Hursomhelst. Lev väl så länge. Vi ses när vi råkas!

2 comments
    1. Tack söta! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *