Familjedispyt

Maken hävdar att det här är alldeles för mycket böcker för tre veckors semester. Jag anser att han är oresonabel.

8 comments
 1. There’s something to be said for ebooks after all. ;-p

  1. Yea, yea… I’ll probably get there – eventually…! (But it bugs the heck out of me, that e-books generally cost more than twice what a paperback costs… Hence – I’m still sticking with paperback books. So there!)

 2. HTML och CSS. Begreppet semester får en ny klang. Fast jag är ju inte ett skvatt bättre med mina nörderier i en annan genre.

  1. Heh – just den kanske får stanna hemma, med hänvisning till att jag inte tänker ta nån dator med mig, och det KAN bli lite torrt att bara läsa om HTML och CSS…! Men vi får se. Jag brukar paniskt slänga ner några extra böcker på sluttampen, så det kan hända mycket med högarna innan vi kommer iväg…!

   1. I ett anfall av spontanism kanske man rent av lämnar utrymme för att hinna läsa en bok man snubblat över på resan…? 🙂

    1. Hm. Jag läser ogärna vare sig på tyska eller italienska, för att inte tala om kroatiska. Utsikterna att ”snubbla” över något läsbart bedöms därför begränsade, varför jag istället tänker att jag INTE får lämna något åt slumpen och riskera stå utan lästyg! 😉

     (Har förresten även med mig en intressant artikel om lärande i en digital tid…!)

     1. Se där, ja. Den artikeln hade även jag tänkt ägna semestern åt. Fiffigt nog kan jag först invänta ditt omdöme! 🙂

 3. Min bokkasse vägde tio kilo när vi skulle åka till landet. Varför ska jag gå med på att begränsa mig, sade jag, och kånkade ut den tunga – och invägda – kassen i bilen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *