Ni som läser via Google Reader

För en stund sen råkade jag klicka fel och körde ut ett SYNNERLIGEN ofärdigt utkast i bloggen, en text som jag bara skulle spara för att jobba vidare på imorgon. Jag var blixtsnabb med att avpublicera texten – men Google Reader var snabbare, så där ligger mitt ofärdiga inlägg nu och hånflinar åt mig.

Så, för dig som ser det där eländiga utkastet i din läsare – var gullig och markera det bara som läst, ha en liten smula tålamod och invänta den färdiga texten istället. Jag vågar lova att den blir långt bättre!

(Och om någon sitter på en lösning till hur man blir av med en avpublicerad text i Google Reader, så är jag idel öron. Sånt här är sjukt irriterande, när man nu råkar vara född med tummen mitt i näven…)

2 comments
  1. Jag har inga som helst tips utan kan bara hålla med om att det är skapligt irriterande att Google Reader har så där bra minne… och är så snabb på att snappa upp allting. Så om du får något tips på någon lösning får du jättegärna dela med dig till mig! 🙂

    1. Nope, inga briljanta lösningar i sikte. Man får nog helt enkelt ha tungan rätt i mun när man filar på sina utkast…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *