Mars attacks… Hamburg!

Så här vackert var det i Hamburg igår. Kallt, kallt, kallt – men det soliga diset gav till och med den hårt trafikerade innerstan ett trolskt skimmer. Personligen tycker jag fortfarande att Fernsehturmet ser ut som något från yttre rymden – och desto skojigare att fotografera ur alla upptänkliga vinklar. Varifrån man än fångar det ser det liksom så… fel ut. Fel på ett ”Independence day”-aktigt sätt.

Fast vid närmare eftertanke tycker jag nog ändå att det ser rätt fredligt ut, alienaktigt eller ej. Och som sagt – just för att det ser så malplacerat ut överallt, är det faktiskt närmaste ett favoritfotomotiv jag hittat i den här stan, hittills!

2 comments
  1. fint! och roligt med tanke på filmens We come in peace! 🙂

    1. Haha – jag måste faktiskt erkänna… Jag har inte sett den. En stor brist i allmänbildningen, måste se till att råda bot på den faktiskt… 🙂

      Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *