Tio scrapfavoriter – 2010

Och, precis som med fotona, hör det ju till att visa årets favoritlayouter. Jag skrev någonstans igår att jag inte var säker på om jag faktiskt gjort 10 layouter i år, fast det var väl att ta i. Jag har säkert gjort 20 – om man räknar in kort och annat – men mer är det inte… Inte ett stort scrap-år, med andra ord. Jag hoppas att 2011 artar sig bättre än så.

4 comments
  1. Jag gillar verkligen dina LO:er, de är så läckra och typiskt Jenny-Li!

  2. …och jag var inte heller säker på att jag gjort tio LO:er, men det hade jag med lite bättre marginal än i fjol (då var det elva tror jag ;).

  3. De är superfina allihop…! Gillar verkligen din stil! Himla snygg handstil har du också, förresten. Gott Nytt År…!!!!

  4. Du gör så fina alster!!!!

    Jag har inte ens radat upp mina 10 favoriter…inte haft lätt att komma åt fotona, men jag ska röja i det rummet har jag tänkt fast jag gör det nog heller när barnen inte är med…Jag ska se om jag kan få till en sådan där tio-i-topplista

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *