Halloweenscrappat

För någon helg sedan var det Halloween-crop på kära pyssel.net. Jag vet inte vad som flugit i mig, men helt plötsligt verkar det som om det ska utmaningar till för att det ska bli nåt kreativt flow av – sån har jag inte varit förut, snarare tvärtom faktiskt. Men – nu är det tydligen så i alla fall.

Jag hoppade på två utmaningar – en skiss med förangiven färgskala (vitt, svart, orange) och en som hette ”Kan du räkna?” och gick ut på att få in 1 fjäril, 2 band, 3 mönstrade papper, 4 blingstenar, 5 blad, 6 brads (a.k.a. påsnitar, fast finare) samt 7 blommor. På en sida.

Och tror ni inte att jag gick och vann igen? Båda tävlingarna…!*rodnar intensivt*

Så nu sitter jag och har ett väldigt kärt besvär med att snoka runt i de två sponsrande butikerna efter vad jag ska få för vinstpresentkorten. (Jag har mjukstartat genom att beställa mitt livs första Nestabilities-die för det presentkortet jag hade kvar sen förra gången jag hade vunnit tävlingar. Uppvärmning, ni vet… Ska ju vara bra, har jag hört!)

Nåväl – här kommer i alla fall mina scrapsidor från croppen:

Svart, vitt, orange var det här, ja! Det roliga med den här sidan är att det mönstrade pappret är ett av de allra första mönstrade pappren jag köpte… nån gång sisådär 2005. Jag har rensat i pappers-stashen  åtskilliga gånger sedan dess, och det har varit på vippen att ryka med flera gånger om… Men nu kom alltså tillfället när DET var det rätta pappret. Fem år senare, bara…!

(Jag ber att få framföra mina ursäkter till icke-pappersnördiga läsare. Vi kommer strax att återgå till ordinarie sändningar igen. Just det här inlägget är dock… eh, ”nischat för en specifik målgrupp” så att säga…!)

Den andra sidan var alltså den som innehåller en fjäril och två bitar band och tre mönstrade papper – och så vidare. Få se om ni kan hitta allt!

Den uppmärksamme lägger förstås också märke till att jag valt liggande A4-or den här gången. Det gör jag nog fler gånger, det är ett klart underskattat format. Skönt att kunna breda ut sig lite på bredden en gång, inte bara stapla allt på högkant… Omväxling förnöjer. (Och nej, jag har inte särskilda album för liggande fotosidor – man får vända på albumet!)

5 comments
  1. Helt fantastiska layouter. Å det roliga är att det orangea prickiga pappret använde jag också till samma tolkning 🙂
    *kram*

  2. Förstår att du vann med de, urläckra bägge två ju!! Och liggande a4 är nog lite underskattat, själv tycker jag det är lättare att scrappa liggande än stående, men man är ju så van att allt i a4-format ska vara stående från övriga livet utanför scrapvärlden…

  3. Så snyggt, sicken tur att du inte gjort dej av med oranga pappret, jag har också papper kvar som är sedan 2004, men vissa går aldrig ur tiden.

    Grattis till vinsterna!

  4. Jag har ju ingen koll på scrapping, men jag tycker att båda var himla snygga! Och väldigt Jenny. Grattis till vinsterna! 🙂

  5. Grattis till vinsten – igen! Jättefina båda två. Orange är en kul färg att scrappa med men rätt svår att få till. Du lyckas ju som vanligt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *