Testar Fånen

Jo, och så har jag ju då äntligen blivit lycklig ägare till en iPhone! Helgen har ägnats, mellan inmundigande av hinkvis med hett te och kall glass att blidka en ond hals med, åt att peta, testa, leka, ladda in appar och förundras över teknikens under. För det är ett litet teknikunder, så är det bara!

Han har fått smeknamnet Fånen (med självskriven betoning på första stavelsen!), för något måste han (!) ju heta. Än har han bara fått sig några få sk appar till livs, (varav WordPress-appen jag skriver detta på är en), men det verkar ju finnas appar för i princip allt. Nästa projekt blir att hitta en som kan hålla ordning på mina veckomatsedlar och inköpslistor åt mig…

Eller förresten… Allra först måste jag ju lära mig använda kameran och skicka upp bilder hit, till exempel. Idel kära besvär, som ni hör!

1 comment
  1. Så du gillar också att namnge döda saker som Fånen, Alla betydelsefulla gosedjur och alla dockor harnamn, dedockor som gått sönder har råkat ut för olyckor som doktorn inte kunde fixa så de är i himlen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *