Pyssel med spetsunderbyxor

(Jag insåg just att jag antagligen kommer att få några besvikna sökningar till det här inlägget… Sorry folks, nothing to see here…!)

För några dagar sedan kunde mina facebookvänner läsa den något märkliga statusraden ”håller på att pynta en låda så det ser ut som om den har spetsunderbrallor på sig…”. Jag vet inte var associationen kom ifrån, men tja – döm själva: Här har ni min pysslade låda med spetsunderbyxor…!

2 comments
  1. Inser just att min expertis inom området spetsunderbyxor är häpnadsväckande undermålig men tror du verkligen att någon söker på det begreppet anno 2010? Tja, snart får vi (dvs du) väl veta! 🙂

    1. Mja – nä, det är väl möjligt förstås… Fast jag tänkte på The Long Tail och så… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *