Cowboyeffekten

Moderskeppet visar idag en ”cool” photoshop-effekt – som ju måste testas. För att vara ett första försök på tid jag egentligen inte alls har (barnens rum är ännu inte puts- och fejade…!) tycker jag nog att den här bilden blev lite småcool. Fast den drar åt rött och blått på ett obehagligt vis, ser jag nu när jag lägger upp den. Nåja. Jag ville egentligen mest få en ursäkt att länka till Moderskeppets COOLA cowboyeffekt-guide…!

(Och namnet cowboy-effekten förstår du om du tittar på filmen!)

1 comment
 1. Hej igen!
  Sitter här och läser ett gammalt inlägg av dig och inser nu att du nog också bor i Tyskland…??
  Har jag fattat rätt?
  Antar att ni är här i ett par år p g a jobb?
  Jag själv har bott här i 19 år nu, kom som au-pair och ville egentligen stanna i ett år bara.
  Ok, det blev lite mer…*ler*

  Ha en skön lördagkväll!
  Kram Elle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *