Berätta nu…

…kära RSS-vänner, blev det någon översvämning? Har ni vaknat idag på morgonen och haft sisådär 38 (39 med detta) olästa inlägg från Himmel & Ord i feeden? Jag är idel öron, ety processen med att föra över gamla inlägg var eh, låt säga inte helt strömlinjeformad. Men nu är det gjort. Däremot fick jag givetvis nya briljanta idéer medan jag höll på, så… Det KAN komma mera. Men först vill jag veta hurpass ”i smyg” jag kan hålla på med mina omrumsteringar i bloggen? Berätta!

8 comments
 1. Ingen översvämning alls i mitt Google Reader, bara detta inlägg. Så du kan nog härja fritt här utan att vi märker det 🙂

 2. Ah, så bra då…! Mohahah… 😉

 3. Ingen översvämning whatsoever. Blev faktiskt förvånad!

  1. Jag med – fast positivt! Jag hade dragit mig för att hålla på och flytta omkring på gamla inlägg om vartenda ett skulle ha synts i folks feedar… 🙂

 4. Ser inget alls och jag som vill se….betyder det här att inläggen bara smet in i rätt tid utan att det märks??

  1. Äsch då – kan trösta dig med att i princip allt det jag la in igår finns under kategorin Kreativt, och är daterat tills i våras, innan jag hade börjat använda den här bloggen. Det jag lurar på är att flytta över ännu äldre grejer också – på ett eller annat sätt.

 5. Hejsan! Har slutat läsa bloggar via feed sedan ett halvår tillbaka, det fanns alltid alldeles för mycket jag inte hann med. Kanske börjar igen vid tillfälle, vem vet – men så länge var det i alla fall roligt att veta att det bara är att klicka in på rubriken Kreativt och hitta bilderna, för även jag gillar dem.

  1. Hm… Låter klokt, och som något jag också borde göra. Man är för rädd att ”missa något”, den saken är klar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *