Joy Nashs ”Fat rants”

Ni kommer aldrig att få se nåt ”vloggande” (videobloggande, alltså) från mig – ifall någon sitter och önskar sig något sådant kan jag bara beklaga. It ain’t gonna happen…!

Men en som gör det – och gör det förbannat bra – är Joy Nash, med sina Fat Rants. Jag såg den första av filmerna för flera år sedan, den tredje hittade jag via Cecilia idag – och då blev jag givetvis tvungen att leta fram den andra också. Sedär – en trilogi, snacka helkväll!

Jag fnissar högt och hjälplöst åt de här filmerna, samtidigt som jag – givetvis – nickar igenkännande och sätter fnisset i halsen då och då. Framför allt gillar jag Joys utstrålning, och modet att göra filmer om att vara fet med en sån humor och självdistans!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *