Ihh!

Den här godingen kom med posten idag – min examenspresent!

Sen var det ju bara det där med El Macos krasslighet. Min personliga teori är att han har för lite (och eventuellt inte fullt fungerande heller) arbetsminne att leka med, och därför får spader så fort man gjort något ansträngande med honom. Taskig kondis helt enkelt. Och Adobes programvaror är ju inte direkt light-arbete… Jag klurar på att ringa Mac-supportfirman tvärsöver gatan och fråga om de kan göra en insats för en privatperson eller om de bara jobbar med företag – och om det är resonabla kostnader för en vanlig dödlig…

(Det mest idiotiska av allt är att jag har ett par nya minnen – 4GB – som ligger här och skräpar, men jag är för feg för att ge mig på att sätta in dem själv…!)

Och så ska jag ta och städa hårddisken lite innan jag installerar. Bort med alla småprogram jag installerat för att testa – men inte egentligen använder. Det är inte SÅ många, men några twitterklienter har det nog blivit… Och så kanske uppgradera Mac OS till senaste versionen – Snow Leopard. Den ska ju vara snabbare, har jag hört….

Men sen – sen har jag en dator full med spännande leksaker att lära mig och bli världsbäst på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *