Stuff no one told me

Jag har faktiskt tänkt att jag ska recensera… nej usch så opersonligt det där lät… Presentera, säger vi – det låter trevligare. Jag har tänkt att jag ska börja presentera bloggar jag läser och tycker om, och som jag vill att fler ska hitta och tycka om. I vanlig ordning hade jag tänkt vara seriös och genomtänkt och… sen blir det förstås som vanligt – precis tvärtom. Hejsan hoppsan och lite på måfå, bara för att jag inte kan låta bli.

Den här bloggen är inte ens någon gammal trotjänare i min RSS-läsare – jag snubblade in där för första gången idag, för att en kompis länkat till den i sin blogg. Men den är riktigt underbar. Lika delar livsinsikt, humor, kreativitet och… tja, ”sälta” i brist på bättre beskrivning.

17 är en heartbreaker – men sann. Förstås. 25 borde tatueras in i hjärnbarken på var och varannan nutidsmänniska, skulle jag tro. 18 är… hehe! 22 påminner om flera personer jag känner och bryr mig om.

3 comments
  1. (Hm, bara en liten anmärkning: No one är två ord.)

    1. Heh – det såg faktiskt knasigt ut, men jag var för trött igår kväll för att riktigt orka lista ut vad som var fel… Tack för påpek, fel åtgärdat!

  2. Nr. 1 är tyvärr sann, känner ett par som stämmer in på den beskrivningen. Ingen av dem är mina vänner längre som tur är!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *