Kreativa surdegar

Vet ni vad det här är? Det här är mina samlade pysselsurdegar. Nästan-färdiga layouter som blivit liggande, och blivit liggande och blivit liggande. Några av dem över ett år… 😳

Det är helt okej sidor, det är inte det att de blivit liggande för att jag är så våldsamt missnöjd med dem, de har bara… blivit liggande. Några saknar titel och text, några bara text, några bara lite ”ooompf” som det heter på fackspråk – någon dekoration som kan få utgöra pricken över det berömda i:et.

Men här blir inga surdegar utbakade till färdiga layout-limpor och insatta i pärmar – jag har tappat scraplusten och ids inte ens tänka på att ta fram scrapsakerna. Sen jag flyttade hit har jag shoppat lite håglöst några gånger – men inte hjälper det. Jag sorterar in grejerna och sen är det inte mer med det. Jag blir lite glad åt surdegarna. Många fina bilder finns här, många fina minnen – som bara behövs skrivas ner, så är saken biff. Så varför är det så svårt?

Jaja. Det kommer väl.

2 comments
  1. hej du! tala om att jobba olika, jag påbörjar aldrig en ny förrän jag är färdig med den som jag startade med *lol*. förmodligen är det därför som det går sååå långsamt för mig. tror att ditt sätt är effektivare ;). fast det var egentligen inte alls det jag hade tänkt skriva. jag letade efter en helt annan sak och så snubblade jag över det här http://www.etsy.com/shop/TheBlackSpotBooks?page=1 och den här videon http://www.etsy.com/storque/handmade-life/process-new-books-with-old-materials-by-theblackspotbooks-2703/ och började såklart att tänka på dig :). jag vet att du har mycket mer koll på vad som finns på internet än jag så du har säkert sett den innan, men iallafall. om inte så titta! tror att du kan gilla det. jag vet inte vad jag vill mest; kunna göra likadant själv eller bara köpa upp mig *lol*.

    nåväl, önskar en underbar söndag!

    kram kram,

  2. Kanske du saknar dina scrapträffar helt enkelt? De har säkert gett inspiration till att göra klart surdegar. Hoppas du hittar ett tyskt scrapgäng för dina grejor är så fina! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *