Åkej – jag VILL ha en…!

Jag hade faktiskt hunnit bestämma mig – åtminstone på något rudimentärt plan – redan innan Apples pressträff (eller vad det nu var för tillställning) igår. Att jag ville ha en iPhone och inte en iPad. Eller ja, jag vill givetvis ha en padda också – men först en iPhone. Och inte bara en iPhone utan den nya modellen – iPhone 4.

Och nu är den alltså här – den där telefonen som Apple gått och tappat bort prototyper till flera gånger om, avsiktligt eller ej.

Tja, vad ska jag säga? Nu har jag väntat färdigt – en sån ska jag ha! Det tråkiga är möjligen att det kommer att dröja evigheter innan jag har nån att videosnacka med så där snajsigt som i promotionfilmen – alla jag känner har antingen redan köpt iPhone typ nyss, eller också kommer de inte att köpa den här heller. Nåja. Jag har ju några appar att leka med så länge.

(Och dessytom tycker jag att den nya modellen är ofantligt mycket snyggare än den gamla!)

2 comments
  1. Asch, jag pratar helst i svartvitt som alltid…

    1. Jaja… strängt taget är väl inte videosamtal riktigt den tjänst som är avgörande för mig heller. Men det finns ju mycket annat roligt att göra med en iPhone! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *