2 layouter på 11 dagar…

…kan väl knappast påstås vara något enastående resultat för mitt deltagande i Scrappiz påskcrop, men jag fick åtminstone dessa två sidor gjorda och det är ju bra, för annars är det inte stort bevänt med scrappandet just nu.

Den första skulle vara inspirerad av en söt bebis-body (alltså tröja med knäppning i grenen) och blev plottrigare än jag tänkt mig, men glada färger i alla fall – och på vit botten… Hm. Vit är allt en bra underskattad ”färg”.

Den andra är gjord efter inspiration från två andra layouter, man skulle låna minst 2 element från vardera ”förlagan”. Det var ganska skojigt – jag gjorde en egen skiss av de två layouterna, så att det både blev lånat och eget. Sen vet jag inte om jag blev så våldsamt förtjust i slutresultatet, jag gillar detaljerna men inte helheten – men jag är ju lite oinspirerad just nu, så jag får vara nöjd med det lilla.

Jag blev nöjd med ”deko-klustren” åtminstone, även om de involverar såna där infernaliska pappersrosor som gör layouterna omöjliga att skanna in.

Som sagt – inte mitt scraplivs största mästerverk kanske, men roligt ändå att använda någon slags utmaningar för att faktiskt få något scrappigt gjort. Vi får väl se när det händer nästa gång, om jag ska fortsätta vara såhär trögstartad…!

2 comments
  1. Jättefina layouter, gillade särskilt den översta! Mycket att titta på men utan att den blev rörig, gillar!

  2. Jättefina, jag gillar verkligen alla vackra färger i den översta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *