Jennys skissbok

Jo, alltså – jag fick ihop den till slut. Min skissbok, som jag började på redan på HG4-träffen förra lördagen. Den är lite skavankig och sned och vind här och var, precis som sin matte – så det är väl som det ska vara. Jag är ganska nöjd med den, faktiskt.

Det roligaste är att den är så himla tjock (haha – precis som sin matte…!), jag tror att jag tryckte i den 25 blad mellan varje flik, så 100 blad att fylla med skisser… det ni! Då vet ni om ni går på träff med mig nån gång framöver, och inte har en liten stund över mellan layouterna… så kan ni få göra skisser åt mig!

Flikarna ja – jag tror inte att jag ska använda dem så våldsamt petnoga, faktiskt. Däremot tänker jag att jag kanske ska låta EN av dem vara till kortskisser. Såna kan behövas också – särskilt för mig, som aldrig gör kort…!

5 comments
  1. Vilken snygg! Som sin matte :o)
    Och snyggt plåtad!

  2. Hahaha – tack! 😀

  3. Jättesnygg! Och nähä, mina stunder mellan layouterna (dvs mina timmar då) kommer att gå åt att bläddra bland dina skisser och oja mig åt allt snyggt du producerar 🙂 Å varför är inte du anmäld till HG4 i november (om jag får vara så fräck och fråga?)

    Kram!

  4. Tack suss – både för beröm och påpekandet om att jag inte var anmäld. NU är jag anmäld, så då får du både oja dig och rita skisser och prata strunt med mig av hjärtats lust!

  5. *paxar plats bredvid Jenny för att oja mig lite och prata strunt* Precis som förr med andra ord 🙂 Det skall bli härligt att få träffas igen! H och jag har konstaterat att tiden går 80% fortare nu än före semestern, så 28 november bör komma rätt så snart! *toklängtar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *