For your eyes only…

Här är två av layouterna jag gjorde i Linköping för 2 veckor sen. Båda fick temat ögonfärg, men i övrigt är de inte särskilt lika tycker jag. Ordet ”sammetsbruna” är textat med filt-stickers – mään vilket pill för att få dem på plats utan att de korvade ihop sig och blev skeva. Men fint blev det. Kul att använda nåt annat än QK-bokstäver någon gång…!

4 comments
  1. Haha, det här var ju väldigt coolt. Både ögonfärgerna och layouterna. Gillar mönstret med omväxlande bruna och blå mittenprickar i den översta. Och vilket toppenfoto! Och den nedersta bilden – tala om sug i blicken. =)

  2. Haha – undrade så vad du menade med mittprickar, men där kan jag tyvärr inte ta någon cred; det är ett mönstrat papper som ser ut sådär! *s* Bilden är lite hårt photoshoppad, tyvärr – men jag gillar den ändå (och är för lat för att börja om från början. Foton kommer det ju nya!). Men det kändes som naturligt att låta den handla om hans ögon. Godisbilden på E var mer en lyckträff – jag vände mig om med kameran, knäppte av och fick den bilden. Men göra en LO om att han käkar godis kändes ju sådär halvkul. Det fick bli blicken där också!

  3. de är så fina. båda två :).

    kram kram,

  4. Jättefina LO:s!

    Förresten tycker jag verkligen att du gått framåt i ditt fotande/photoshoppande! Läckra foton!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *