Himmel & Ord

Lucka 13

| 2 kommentarer

[iframe src=”https://embed.spotify.com/?uri=spotify:track:1ygFujwJOW6w89XYHS3UrG” width=”300″ height=”380″ frameborder=”0″ allowtransparency=”true”]

Jag vet att det är Lucia idag och man ska vara stämningsfull och ha glitter i håret och vara mild och säll till sinnet. Jaja. Snick snack.

Är det januari snart?

*pssshhhhh – tillfällig svacka, återkommer*

2 kommentarer

  1. Detta var, då det begav sig, nytt, fräscht och uppkäftigt. Klart att det blev succé. Att denne Kees framöver skulle komma att producera det ena folkkära stycket efter det andra och inlemmas bland Sveriges poeter och visdiktare av dignitet, ja, det visste vi inte då. Men vi var som läskpapper för hans fräcka ballader och ”grimager”. Cornelis Vreeswijk hanterade det svenska språket mer genialiskt än någon annan och har tillfört den svenska vistraditionen ovärderliga skatter! Han var förresten invandrare, som bekant!

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.