Himmel & Ord

Animerad konst: Father and daughter

| 2 kommentarer

Orden tryter. Jag har inte så mycket att säga just nu. Allt är vardag, rutiner, snitslade banor – och så Japan. Mina tankar vill ständigt återvända dit, jag kan inte släppa det. Det ofattbara.

I brist på egna ord och tankar, kom jag att tänka på den här filmen och tänkte att jag skulle dela den med er. Bara för att den är vacker. För att den är vacker, och för att den passar när orden tryter och man ändå behöver påminna sig om att det fortfarande finns vackra saker i världen.

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=5xvxt5gWhgE’]

 

2 kommentarer

  1. Åh,med värkande klump i halsen…
    Vilken outsägligt vacker film!
    Tack!

  2. Å, så vacker och känslig. Stumfilm på hög konstnärlig nivå!

    Gittan

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.