Fulaste fulbloggen

Idag får det bli den fulaste fulbloggen hittills under #blogg100, för inspirationen tryter och orken än värre.

Och då började dagen ändå rätt bra, för jag vaknade klockan 05 imorse – pigg som en lärka och med gott om tid att göra morgonyoga hemma på vardagsrumsgolvet. Det sade knak här, och knaster där, och ackompanjerades med åtskilliga ansträngda ”uff” och ”pust” från undertecknad stelkärring, men susen gjorde det och på gott humör blev jag.

Fast sen blir jag ändå lite grinig under dagens lopp, när saker jag tänkt skulle ”fixa sig på ett litet kick”, visade sig vara mycket mer komplicerade än så, och stjäl utrymme som jag inte alls hade tänkt avvara. Bah.

One of those days, helt enkelt. Men som visan går: Imorgon är en annan dag. Tur är väl det.

2 comments
  1. i min egenskap av morgontrött hittar jag tvärtom evidens för vådan av att gå upp tidigt…!

  2. Haha, du menar att om jag sovit längre skulle laborationen inte ha bråkat med mig, mina undersökningsresultat självmant ställt sig i givakt och prydliga tabeller…? Fan trot, faktiskt…! 🙂

    Däremot oroar det mig lite – tänk om det visar sig att det där är min naturliga morgonrytm? Och att jag bara slarvat så mycket med mitt sovande i alla år att jag aldrig begripit det…? Hm.

    (Nåja. Idag sov jag tills klockan ringde halvsju, så då känner jag mig något mer normalfuntad i alla fall… 🙂 )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *